De ondernemer achter Direkt Vastgoed & Verzekeringen

Medewerkers

Jacob Lourens

Functie
Eigenaar en hypotheek- en verzekeringsadviseur

Ik zie het als een uitdaging om elke klant van een passende oplossing te voorzien. Dit doe ik niet alleen met veel verstand, maar ook met veel humor.

Sabine Lourens

Functie
Mede-eigenaar, adviseur bankzaken en verzekeringen

Dankzij mijn luisterende oor geef ik u niet alleen het beste advies, maar ook het gevoel dat er echt iemand voor u klaarstaat. Een belangrijke combinatie volgens mij.

Tineke Munneke

Functie
Adviseur verzekeringen en allround relatiebeheer

Dankzij mijn agrarische achtergrond ben ik uw enthousiaste aanspreekpunt op zakelijk en agrarisch gebied. Met veel plezier geef ik advies over dit vakgebied.

Ellen van Veen

Functie
Adviseur bankzaken en verzekeringen, allround relatiebeheer

Al meer dan tien jaar ben ik werkzaam bij Direkt Vastgoed & Verzekeringen. Elke dag leer ik de klanten weer een beetje beter kennen, waar ik veel voldoening uit haal.

Nikki Bakker

Functie
Adviseur bankzaken en verzekeringen, allround relatiebeheer

Ik vind het belangrijk om eerst goed naar u te luisteren voordat ik advies geef. Hierdoor komen vaak bijzaken tevoorschijn, die toch van belang kunnen zijn om het beste advies te geven.

Renate Sluiter

Functie
Adviseur bankzaken en verzekeringen, allround relatiebeheer

Het persoonlijke contact met u vind ik geweldig. Ik help u niet alleen op financieel gebied, maar ook op persoonlijk gebied.

Martha Duursma

Functie
Hypotheekadviseur

In 2020 ben ik als hypotheekadviseur met ruim 15 jaar ervaring in dienst gekomen bij Direkt Vastgoed & Verzekeringen. Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag en moet bij u passen en daarom vind ik een persoonlijk en op maat gemaakt advies belangrijk. Ik neem u het werk graag uit handen en nodig u van harte uit voor een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Jannie Schepers

Functie
Adviseur bankzaken en verzekeringen, allround relatiebeheer

Voor u ben ik het aanspreekpunt van de RegioBank. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan in het bank- en verzekeringswezen en voel me in de financiële dienstverlening helemaal thuis. Met veel plezier sta ik u te woord voor een deskundig en betrouwbaar advies.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.